NADA mod stress, PTSD, angst og depression

NADA foregår ved at der bliver sat 5 små tynde nåle i hvert øre, hvorefter man sidder stille og uforstyrret i 45 min. Derefter fjernes nålene igen.  Der serveres NADA te i NADA-stunden.

NADA har i flere år været brugt som supplement, både i psykiatrien og i privat regi, til lindring af lidelser som stress, PTSD, angst og depression. Jeg har derfor valgt at tilbyde NADA øreakupunktur som et supplement til mine massagebehandlinger, da jeg ofte har kunder som har eller har haft bl.a. stress.
Ud over at sætte nåle som tilvalg til behandling, så holder jeg åbent to eftermiddage om ugen, hvor op til 5 personer kan komme og få NADA. Det vil foregå i rolige omgivelser uden snak og online forstyrrelser.
Pris 75 kr. pr. gang / 5 klip 300 kr. (60 kr. pr. gang)


Tirsdag kl. 17-18.15
Torsdag kl. 16.00-17.15

Tilmelding via sms til 53636785

Mental sundhed- NADA i hverdagen

NADA kan bruges af alle. Det kræver ikke en diagnose. Metoden drejer sig om at skabe balance fysisk såvel som psykisk. Kernen i NADA er at finde ro og blive bedre til lytte til sig selv.

NADA er hjælp til selvhjælp. NADA fremmer mental sundhed.

De første behandlinger er meget stresslindrende her og nu. Senere er fokus mere på indre ro og fordybelse, så den enkelte kan finde nye strategier for sit liv. Mange modtagere beskriver, at nålene giver dem ro og styrke til at kunne være i deres krop. På den måde har NADA flere lighedspunkter med bl.a. meditation, mindfulness, kognitive metoder m.fl.

NADA Recovery

At komme sig helt eller delvis både hvad diagnose angår og socialt hvad livskvalitet angår, er en af de grundliggende beskrivelser af “Recovery”.

NADA er en recovery-model. Nålene er blot en del af redskabet. Metoden går ud på at styrke personen til at turde og kunne arbejde med sig selv og fremme de ressourcer vedkommende allerede har til dette formål. NADA kan give indre ro og lindre en række symptomer (angst, stress, søvnproblemer m.m.) med samtidig hjælper metoden modtageren med at kunne mærke sig selv og arbejde med sine følelser.

NADA skal opfattes som en indre proces. Modtageren oplever gennem NADA-metoden, at han har ressourcer, som han ikke var klar over. Dette lægger grunden til at turde prøve at gøre noget nyt.