Lifting Gua Sha®

Ansigtet er vores visitkort. Stress, sygdom og muskelspændinger vises i ansigtet som dybe rynker og hævelser. Vores følelsestilstand sætter også sit præg på forskellige måder i vores ansigt. Ligeså evt. problematikker i vores organer, hvorved nogle tryk kan opleves mere ømme. Alt dette arbejdes der med ved en Lifting Gua Sha® behandling.
Det er derfor ikke kun dit ansigts udseende der sker en forbedring med, men hele din krop.

Behandlingen består af:
Trin 1) Gua Sha krystalsten
Teknikkens fordele er blandt andet større blodgennemstrømning, fornyet glød, reduceret rynker og mindske væske ophobninger.
Trin 2) Kosmetisk cupping
En behandling med silikonecupper øger blodgennemstrømningen i muskler og bindevæv, samt tilføre ilt til cellerne og hjælper lymfesystemet med at udskille affaldsstoffer.
Trin 3) Japansk Lifting
En behandling bestående af stimulering og arbejde med ansigtets akupressur punkter, organzoner og muskler. Denne del af behandlingen kan påvirke hele kroppen, men vil især have en positiv virkning på ansigtets udseende.

Denne behandling skaber virkelig gode resultater i ansigtets struktur og glød, allerede efter en behandling. For et mere varigt resultat anbefales det at få 10 behandlinger indenfor maks 5 uger, og derefter en opfølgende behandling hver 6-8 uge.
Derfor har jeg valgt at tilbyde et forløb på 10 x 55 min Lifting Gua Sha® behandling med 20 % rabat resten af 2022.

Fysiurgisk Massage

Vælger du en klassisk fysiurgisk massage får du en dybdegående behandling, hvor kroppen bliver arbejdet igennem med blide strygninger og dybe tryk på musklerne. Massage øger blodgennemstrømningen i kroppen, modvirker stress og fremmer restitution.

Behandlingen er god for: - Muskelafspænding - Infiltrationer - Væske drænage - Øget mobilitet - Stress reducering - Øget velvære. Massagen afsluttes med en ansigts- og hovedbundsmassage.

Kroppen efterlades i en afslappet og velbalanceret tilstand.

Behandlingen tilbydes som 55 min og 85 min, samt 40 min ryg, nakke og skuldre.

(Vær obs på at vælge den rigtige behandling i bookingen)
Book

Hot Stone

Vælger du denne behandling foregår massagen med brug af varme sten.

Hot Stone Massage giver øget blodgennemstrømningen og forbedre blodtilførslen til musklerne.
Når varmen strømmer rundt i kroppen og trænger ind i musklerne, opleves en blødgørende og afslappende effekt, som er med til at løsne infiltrationer.

Behandlingen tilbydes som 55 min og 85 min.

(Vær obs på at vælge den rigtige behandling i bookingen)
Book

Gravid Massage

Under en graviditet påvirkes kroppen både fysiologisk, anatomisk og psykologisk. At få massage under graviditeten forebygger, afhjælper eller lindre gener som bl.a. åreknuder, muskelspændinger, ledsmerter og hæmorider. Derudover giver det kvinden et øget velvære og en ro, som barnet kan mærke og nyder godt af i sin udvikling inde i maven.

Massagen foregår på en speciel graviditetspude på briksen, og ved brug af rebozotekninkker og venepumpe øvelser. Massagen er et samarbejde mellem mig som behandler og den gravide, således at massagen opleves tryg og afslappende.

Graviditets forløb
5 eller 10 behandlinger.

Under dette forløb har vi fokus på de gener og behov du har i din graviditetsudvikling. Vi samarbejder om, at hver behandling tilpasses dine behov.
Kortet gælder også efter du har født, da din krop har brug for at løsne op for de muskelspændinger der er kommet i løbet af graviditeten.

Køb graviditetsforløbet under Klippekort.
Book

Cupping Massage

Cupping foregår ved at silikone “kopper” med undertryk placeres og/eller trækkes på meridianbaner og ømme områder på kroppen.

Cupping er en dybdegående form for massage, hvor der skabes et undertryk/vakuum i huden og det underliggende væv. Pga. undertrykket opløses ophobninger af affaldsstoffer og væske i kroppen, hvilket er vigtigt, da sådanne ophobninger bl.a. kan forårsage muskelspændinger, resultere i appelsinhud, tyngde os for energi og medføre at vi bliver mindre mobile.
Cupping massage øger blodgennemstrømningen i bindevæv, led, muskler og organer, hjælper musklerne til at slappe af og reducerer appelsinhud (cellulite).

Behandlingen tilbydes som 40 min (specifikt område) og 55 min (større område).

(Vær obs på at vælge den rigtige behandling i bookingen)
Book

Japansk Facelift

Denne ansigtsbehandling glatter, løfter og afspænder huden, samt forebygger ældning, poser under øjnene og reducerer misfarvninger.

Behandlingen består af en rensning af huden og tilføring af forskellige plejende produkter, i kombination med afspænding, massage og drænage af ansigtets hud, muskler og bindevæv.

Behandlingen giver samtidig et øget velvære og en afslapning for krop og sjæl.
Der er inkluderet en stimulerende hovedbundsmassage.

Behandlingen tilbydes som 55 min og 85 min.

Vælger du den udvidet behandling på 85 min, får du også massage af nakke, arme og fødder.

(Vær obs på at vælge den rigtige behandling i bookingen)
Book

Deluxe Behandlinger

Deluxe Klassik:
110 min ren forkælelse af krop og ansigt.
Denne behandling består 55 min klassik fysiurgisk massage efterfulgt af en 55 min Japansk facelift behandling.

Deluxe Hot Stone:
110 min ren forkælelse af krop og ansigt.
Denne behandling består 55 min Hot Stone massage efterfulgt af en 55 min Japansk facelift behandling.

Du går fra klinikken afspændt, afbalanceret og afslappet.

Deluxe Fod massage:
Denne på 40 min behandling starter med en peeling og afvaskning af fødder og underben. Derefter gives en afspændende fod- og ben massage, der også drænerer overskudende væske væk.
Der afsluttes med en lækker lotion.
Produkter der benyttes er fra Comfort Zone.
Du går fra klinikken med lette og bløde ben.

(Vær obs på at vælge den rigtige behandling i bookingen)
Book

Klippekort

Det er muligt at købe klippekort til de forskellige behandlinger og endda købe et Mix kort, så du kan vælge forskellige behandlinger på samme kort. Klippekortet er ikke personligt, men kan deles . Ved køb af klippekort opnås rabat på de enkelte behandlinger. Klippekort købes i klinikken eller ved at kontakte mig på mail mbmassage@godmail.dk
Købes i klinikken